Articole şi Noutăţi

5 sfaturi pentru a amenaja dormitorul copilului tău

Dormitor Mobix Configuratia M3

Când copilul tău este gata să renunțe la pătuț pentru pat, există multe variante de mobilier pentru dormitorul copilului. În funcție de nevoile tale, poți alege un dormitor cu pat incorporat care poate rezista până în anii adolescenței sau să îți amenajezi camera cu o varietate de configurații. 

Iată câteva sfaturi pentru a alege mobila potrivită pentru dormitorul copilului tău. 

Sfatul 1: Alege materiale de calitate pentru dormitorul copilului

Când vine vorba despre alegerea mobilei pentru copii, materialele durabile și construcțiile zdravene sunt primele pe care trebuie să le iei în considerare. Asta pentru că mobila mai bine construită este mai sigură și va rezista folosirii repetate. La Laguna, corpurile sunt realizate din PAL melaminat, pe care este aplicat un cant ce le permite muchiilor să fie plăcute la atingere.

Patul din gama Noce este rezistent, cu susținere în mai multe elemente: puncte de sprijin pe două axe, 2 linii de susținere pe lungime/laterale + 1 T central, L-uri metalice pe colțuri.

Sfatul 2: Alege mărimea corectă de pat pentru dormitorul copilului

Mobilierul pentru copii are paturi de dimensiuni de la mărimea unui pătuț, până la paturi twin și mari. Pentru un copil mai mic, o dimensiune de 140 de cm poate fi potrivită, în timp ce un copil mai mare ar aprecia probabil camera cu un pat de dimensiuni mai mari. Mobila Laguna îți oferă posibilitatea să alegi paturi de 90, 140, 160 și 180 de centimetri lățime, cu o lungime de 2 metri.

Sfatul 3: Fii atent la depozitare

Spațiul amplu de depozitare este cheia pentru a menține camera copilului tău îngrijită și organizată. Cu modelele practice de mobilier de astăzi, poți găsi o mulțime de mobilier pentru dormitor pentru copii care oferă spațiul de depozitare de care aveți nevoie. Fie că ai nevoie de depozitare pentru jucării pentru cei mici sau de electronice și rechizite școlare pentru copiii mai mari, vei avea o mulțime de opțiuni. Găsiți la noi paturi cu sertare de depozitare sub pat și nenumărate dulapuri.

Sfatul 4: Alege un stil

De la mobilier de dormitor cu o senzație romantică pentru fete și mobilier rustic cu aspect robust pentru băieți, poți găsi mobilierul ideal pentru copilul tău. Caută piese în tonalitate albă pentru o cameră clasică de fete și mobilier casual din lemn, cu un finisaj atractiv pentru băieți. De asemenea, poți găsi liniile elegante ale designurilor contemporane de astăzi în mobilierul pentru dormitorul copiilor.

Sfatul 5: Completează cu piesele necesare

Dacă alegi un set de dormitor pentru copii și constati că nevoile copilului tău se schimbă pe măsură ce îmbătrânește, poți profita de piese ocazionale care se potrivesc cu setul de bază. 

O cameră cu mobilier frumos îți va influența pozitiv copilul și îi va crește nivelul de productivitate. De aceea îți recomandăm biroul Epic Ferrara & Alb Mat de la Laguna. Vezi aici mai multe sfaturi despre cum să alegi biroul potrivit pentru copilul tău.

Completează cu comode și biblioteci pentru spațiu suplimentar de stocare și funcționalitate.

Alte articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*