Livrare și plată

Iți place?

ATENTIE – Transportul este gratuit conform conditiilor

Livrarea este gratuita doar in localitatile din raza de acoperire FAN Courier ce nu implica km suplimentari, pentru celelalte se calculeaza un cost suplimentar. Puteti afla daca se percep km pe siteul fan courier –  Click Aici

Livrare/Plată Mobilier

bucătărie, dormitor, living room, mobilier mic

Informații de livrare a produselor LAGUNA EUROMOB SRL

Livrarea produselor se face numai după efectuarea plății. Produsele de mobilier sunt împachetate ca și colete individuale care urmează a fi montate / asamblate. Transportul de la fabrică, se poate face prin 2 modalități:

1.    Livrare gratuită prin FAN CURIER la adresa specificată în comandă. Vă vom contacta înainte pentru confirmarea comenzii. Transportul este asigurat numai până în fața scării / porții conform condițiilor de livrare ale curierului.

2.    Ridicare colete de la un magazin Mobila Laguna. În cazul optării pentru ridicare personală vă asigurăm montaj gratuit, programat de o echipă autorizată Mobila Laguna.

Plată

  • numerar la livrare prin ramburs
  • cu card bancar prin serviciul securizat EU PLATESC (posibilitate de 6 rate)
  • prin transfer bancar direct în contul RO14BACX0000001259240000, Banca: UniCredit Bank, beneficiar LAGUNA EUROMOB SRL.

Livrare/Plată Tapițerii

canapele, colțare, fotolii, scaune, horeca

Informații de livrare a produselor LAGUNA SERV SRL 

Livrarea produselor se face numai după efectuarea plății. Produsele sunt împachetate pe componente ca și colete individuale care urmează a fi montate / asamblate.

Transportul de la fabrică, se poate face prin livrare gratuită prin FAN CURIER la adresa specificată în comandă. Vă vom contacta înainte pentru confirmarea comenzii. Transportul este asigurat numai până în fața scării / porții conform condițiilor de livrare ale curierului.

Plată

  • numerar la livrare prin ramburs
  • cu card bancar prin serviciul securizat EU PLATESC (posibilitate de 6 rate)
  • prin transfer bancar direct în contul RO40RNCB0185011249050001, Banca: BCR sucursala Sighetu Marmatiei, beneficiar LAGUNA SERV SRL.

ATENTIE – Pentru piesele de mobilier:

Se ofera transport si montaj gratuit pentru piesele de mobilier in localitate respectandu se regulile afisate in magazine.
Urcatul la etaj, decupatul blaturilor si suspendarea corpurilor pe perete nu sunt incluse!

In afara localitatii se va suspune regulilor de transport , montaj, manipulare  afisate in magazinul Laguna.

Pentru produsele care au o valoare mai mica de 1000 Ron nu se va face montaj in afara localitatilor pentru clientii care au optat pentru livrare cu Fan Curier.

In localitate costul montajului pentru produsele cu o valoare mai mica de 1000 RON este: 40 ron + 5% din valoarea integrala a produsului.

Pentru suspendarea pe perete a corpurilor de bucatarie, living etc se percepe un tarif de 3% din valoarea intreaga a produsului

Pentru decuparea blatului pentru plita si/sau chiuveta se percepe un tarif de 2% din valoarea intreaga a produsului.

La ridicarea din magazinele Laguna livrarea se face in max 14 zile daca produsul este pe stoc altfel termenul maxim este de 30 zile.