Livrare și plată

Iți place?
Transport Gratuit** pentru toate produsele indiferent de valoarea comenzii!

**ATENTIE – Transportul este gratuit conform conditiilor de mai jos:

Livrarea este gratuita doar in localitatile din raza de acoperire FAN Courier ce nu implica km suplimentari, pentru celelalte se calculeaza un cost suplimentar. Puteti afla daca se percep km pe siteul fan courier –  Click Aici

Livrare/Plată Mobilier

bucătărie, dormitor, living room, mobilier mic

Informații de livrare a produselor LAGUNA EUROMOB SRL

Produsele de mobilier sunt împachetate ca și colete individuale care urmează a fi montate / asamblate. Transportul de la fabrică, se poate face prin 2 modalități:

1.    Livrare gratuită prin FAN CURIER la adresa specificată în comandă. Vă vom contacta înainte pentru confirmarea comenzii. Transportul este asigurat numai până în fața scării / porții conform condițiilor de livrare ale curierului.

2.    Ridicare colete de la un magazin Mobila Laguna. În cazul optării pentru ridicare personală vă asigurăm montaj gratuit, programat de o echipă autorizată Mobila Laguna.

Plată

 • numerar la livrare prin ramburs
 • cu card bancar prin serviciul securizat EU PLATESC (posibilitate de 6 rate)
 • prin transfer bancar direct în contul RO14BACX0000001259240000, Banca: UniCredit Bank, beneficiar LAGUNA EUROMOB SRL.

Livrare/Plată Tapițerii

canapele, colțare, fotolii, scaune, horeca

Informații de livrare a produselor LAGUNA SERV SRL 

Produsele sunt împachetate pe componente ca și colete individuale care urmează a fi montate / asamblate.

Transportul de la fabrică, se poate face prin livrare gratuită prin FAN CURIER la adresa specificată în comandă. Vă vom contacta înainte pentru confirmarea comenzii. Transportul este asigurat numai până în fața scării / porții conform condițiilor de livrare ale curierului.

Plată

 • numerar la livrare prin ramburs
 • cu card bancar prin serviciul securizat EU PLATESC (posibilitate de 6 rate)
 • prin transfer bancar direct în contul RO40RNCB0185011249050001, Banca: BCR sucursala Sighetu Marmatiei, beneficiar LAGUNA SERV SRL.

ATENTIE – Pentru piesele de mobilier:

Se ofera transport si montaj gratuit pentru piesele de mobilier in localitate respectandu se regulile afisate in magazine.
Urcatul la etaj, decupatul blaturilor si suspendarea corpurilor pe perete nu sunt incluse!

In afara localitatii se va suspune regulilor de transport , montaj, manipulare  afisate in magazinul Laguna.

Pentru produsele care au o valoare mai mica de 1000 Ron nu se va face montaj in afara localitatilor pentru clientii care au optat pentru livrare cu Fan Curier.

In localitate costul montajului pentru produsele cu o valoare mai mica de 1000 RON este: 40 ron + 5% din valoarea integrala a produsului.

Pentru suspendarea pe perete a corpurilor de bucatarie, living etc se percepe un tarif de 3% din valoarea intreaga a produsului

Pentru decuparea blatului pentru plita si/sau chiuveta se percepe un tarif de 2% din valoarea intreaga a produsului.

La ridicarea din magazinele Laguna livrarea se face in max 14 zile daca produsul este pe stoc altfel termenul maxim este de 30 zile.


Valabil pentru tapițerii

(canapele, colțare, fotolii, scaune, horeca)

Online cu card bancar prin EuPlatesc

(Visa/Visa Electron/Maestro/MasterCard)

 Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)

se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,

la nici un moment de timp, pe serverele magazinului  sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Online in rate egale fara dobanda prin card de cumparaturi.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.


Prin card de credit emis de BCR:

E usor sa faci cumparaturi cand ai CARDUL BUN DE PLATA de la BCR! Ai RATE fara dobândă si reduceri la comerciantii parteneri!

Plateste prin cardul tau de credit BCR pe website http://lagunaserv.ro si beneficiezi de oferta standard de  6  rate fara dobanda!

Cine poate plati in rate? Sunt înscrişi automat şi gratuit toţi clienţii care deţin unul dintre cardurile de credit BCR înrolate în Program şi care, la momentul efectuării tranzacţiei la comercianţii parteneri ai BCR, solicită facilitatea „Rate fără dobândă”. Cardurile de credit BCR înrolate în Programul de Rate cu 0% dobândă sunt:

 • BUN DE PLATA Standard MasterCard sau Visa (inclusiv contactless)
 • BUN DE PLATA Gold MasterCard sau Visa
 • MasterCard GOLD EUR
 • EPB Platinum sau World Signia MasterCard

Pentru a plati online cu cardul, in procesul de comanda selectati optiunea de plata “Online prin card bancar”, introduceti datele cardului dvs BCR si numarul de rate dorit. Platile online sunt procesate direct de catre BCR prin intermediul platformei EuPlatesc. Sistemul de plata este securizat la cele mai inalte standarde, inclusiv 3D Secure.

Vrei si tu cardul BUN DE PLATA de la BCR?

 • Aplica acum pe www.bcr.ro sau
 • Trimite SMS la 1780, tarif normal, cu textul “Card” şi vei fi contactat de catre un operator bancar sau
 • Apeleaza gratuit, non-stop, din orice reţea naţională InfoBCR la numarul 0800.801.BCR(0800.801.227)

Spor la cumparaturi!


Prin card de credit emis de BRD Finance

Uita de timpul petrecut in trafic si de aglomeratia din magazine ! Prin cardurile BRD Finance planurile prind viata direct din confortul casei tale, cu doar un click :

–        alegi produsele dorite

–        alegi optiunea de plata  potrivita  nevoilor tale si platesti rapid si in deplina siguranta :

 1. a)     plata cu perioada de gratie de pana la 47 de zile :  0% dobanda pe parcursul perioadei de gratie,  0% comision pentru tranzactia efectuata.
 2. b)     plata in rate cu 0% dobanda, alegand  durata  de rambursare potrivita bugetului tau si beneficiind de 0% comision pentru tranzactia efectuata.

Consulta detalii complete despre cardurile BRD Finance participante si  optiunile de plata, precum si  exemple reprezentative de rambursare, pe www.brdfinance.ro.

 


Prin card de credit emis de Alpha Bank

“Optiunea de plata in rate cu 0% dobanda prin cardul tau  de cumparaturi de la Alpha Bank (VISA CREDIT, VISA GOLD, COSMOTE MASTERCARD,  MASTERCARD CREDIT)

Noul serviciu oferit de Alpha Bank permite detinatorilor de carduri de cumparaturi in lei emise de banca sa beneficieze de o solutie de plata in rate flexibila pentru bunurile/serviciile achizitionate cu cardurile de cumparaturi de lacomerciantii afiliati acestui serviciu.

Confort – pentru optiunea de plata in rate nu este nevoie sa aplici, sa programezi in avans sau sa faci rost de documente suplimentare. Trebuie doar sa soliciti plata bunurilor cu cardul tau de cumparaturi de la Alpha Bank in numarul de rate dorit si permis de comerciantii parteneri.

Convenabil – bunuri achizitionate prin optiunea de plata in rate cu cardul fara dobanda. Pentru bunurile astfel achizitionate, pentru a beneficia de 0% dobanda, trebuie sa platesti lunar rata aferenta, egala cu costul bunurilor impartit la numarul de luni ales pentru plata. Daca sunt efectuate si alte tipuri de tranzactii, este necesara plata in intregime a sumei lunare datorate pentru a beneficia de dobanda 0%.

Flexibilitate – poti folosi plata in rate ori de cate ori doresti in limita liniei de credit aferenta cardului tau. Pe masura ce rambursezi ratele lunare, sumele rambursate devin din nou disponibile pe contul tau de card.

Libertate – esti liber sa folosesti plata in rate in orice magazin partener; ai libertatea sa alegi numarul de rate care ti se potriveste cel mai bine din maximul permis; Extrasul de cont de card emis lunar iti va arata de fiecare data ce rata trebuie sa platesti pentru luna curenta si suma ratelor viitoare ramase de platit, iar prin serviciul de debitare directa poti alege ca suma totala datorata sau suma minima de plata, sa fie rambursata automat din contul tau curent deschis la banca, in aceeasi valuta cu cea a cardului.”