Producția de tapițerii și mobilier

Comenzile online de la MOBILA LAGUNA se fac către două fabrici diferite: comandă separat tapiteriile si separat mobilierul. În cazul în care aveți produse în ambele comenzi vă rugăm să le finalizați independent. Firmele detinatoare ale acestui brand sunt SC Laguna Euromob SRL si SC Laguna Serv SRL

Înființată în 1994, Mobila Laguna este astăzi unul dintre cei mai mari producători de mobilier din Maramureșul istoric. Am ajuns aici ghidați de echilibrul perfect dintre calitatea și prețurile avantajoase ale pieselor de mobilier tapițate și din pal pentru care atelierul nostru garantează rezistența și funcționalitatea. Indiferent de spațiul de care dispuneți, vă putem ajuta în a-l mobila cât mai practic și convenabil.

Garanția calității

Garanția calității. Atelierele noastre folosesc tapițerii și pal de calitate pentru a realiza piese de mobilier moderne și practice, funcționale și foarte accesibile. Toate piesele de mobilier au o garanție de 24 de luni.

Garanția transportului și montării. Mobila aleasă va ajunge în posesia dumneavoastră în termen de 5 – 20 de zile în funcție de disponibilitatea produsului pe stoc. Dimensiunile pieselor de mobilier sunt exprimate în centimeri sau mm și pot oscila între ± 10 mm.

Piesele de mobilier realizate pe dimensiuni și culori personalizate nu pot fi returnate.

Certificări de calitate

Fabrica de mobilă Laguna este renumită pentru fabricarea pieselor de mobilier de calitate superioară având implementat și menținut sistemul de management al calității ISO 9001. Acestuia i se alătură implementarea și menținerea sistemelor de management al sănătății și securității ocupaționale OHSAS 18001 precum și cel al managementului de mediu ISO 14001.