Serviciul de montaj este valabil doar pentru produsele din mobilier de pal (Dormitor, Bucatarie, Living, Mic mobilier)

Se aplica doar pentru comenzi totale mai mari de 500 lei.

Montajul va fi efectuat in termen de 5 zile lucratoare.

Montajul pentru mobilier este un serviciu contra cost si include montajul pieselor de mobilier, la adresa solicitata, in camera dorita, dacă spațiul este suficient pentru a manipula produsele care urmează a fi montate, doar prin intermediul echipelor de montaj Mobila Laguna specializate in montajul mobilierului. ATENTIE: suspendarea corpurilor NU este asigurata nici macar contra cost, indiferent de tipul corpurilor (bucatarie, living sau dormitor).

Tariful pentru montajul pieselor de mobilier

Este afisat pe pagina fiecarui produs (din pal) prezent pe www.mobilalaguna.ro si se recalculeaza pe paginile de „Cos” si „Finalizare comanda” in functie de cantitatea de produse alese pentru montaj, astfel cu cat comandati mai multe produse cu montaj cu atat costul serviciului scade considerabil. Costul de montaj se aplica exclusiv pentru produsele comandate online si nu reprezinta un cost informativ pentru produsele comandate din magazinele fizice. Echipa de montatori online nu poate fi solicitata pentru comenzile din magazinele fizice, acestea avand la randul lor o echipa de montaj cu care puteti colabora.

Costul montajului se achita catre LAGUNA EXPERT NORD SRL / 45845927, J24/448/2022

 • in numerar la livrarea produselor
 • online prin transfer bancar in contul RO09 BACX 0000 0023 3089 9000

In cazul in care doriti sa achitati online, se pot plati produsele integral cu cardul iar costul de montaj se achita catre livrator in numerar cand sunt livrate produsele. 

Va rugam sa pastrati factura + chitanta + procesul verbal pentru montaj pana la sosirea montatorilor, acestea le primiti la livrarea produselor.

Serviciul este valabil doar pentru judetele si localitatile afisate pe pagina fiecarui produs (din pal) prezent pe www.mobilalaguna.ro

servicii montaj mobila

Care sunt pasii pentru serviciul de montaj

 1. se plaseaza comanda online
 2. un reprezentat Mobila Laguna va contacteaza pentru confirmea comenzii
 3. se livreaza comanda la adresa mentionata (pana in fata casei sau a blocului), veti fi anuntati inainte de livrare de catre sofer si/sau un reprezentat Mobila Laguna
 4. echipa de montaj desemnata va contacteaza pentru stabilirea unei date si a unui interval orar potrivit pentru montaj. Pe email dupa plasarea comenzii veti primi datele montatorului desemnat comenzii dumneavoastra, astfel il puteti contacta dupa ce livrarea produselor a fost finalizata si aveti coletele la adresa de montaj.
 5. in termen de 5 zile lucratoare de la data livrarii produselor echipa de montaj va presta serviciul solicitat.

servicii montaj mobila

Ce include serviciul si alte informatii

 • programare montaj
 • echipa de montatori profesionisti
 • montaj mobilier  (NU este inclus nici contra cost serviciul de suspendare corpuri)
 • decupaj si montaj blat bucatarie (gaura chiuveta, plita, dimensionare pe lungime)

Nu este inclus

 •  suspendarea corpurilor pe perete
 • orice modificare a corpurilor (dimensiune, decupaj, etc.)
 • incorporarea electrocasnicelor sau racordarea acestora la retea

Este important ca atunci cand este stabilita ziua si ora montajului, o persoana cu varsta de peste 18 ani sa fie acasa pentru primirea echipei de montaj. Echipele Mobila Laguna nu vor manipula, dezasambla sau colecta mobilierul vechi. Va rugam sa va asigurati ca, inainte de montajul produselor Mobila Laguna, mobilierul vechi a fost scos din camera.