Serviciul de montaj este valabil doar pentru produsele din mobilier de pal (Dormitor, Bucatarie, Living, Mic mobilier)

Se aplica doar pentru comenzi totale mai mari de 500 lei.

Montajul pentru mobilier este un serviciu contra cost si include montajul pieselor de mobilier pe pozitie, la adresa solicitata, in camera dorita, doar prin intermediul echipelor de montaj Mobila Laguna specializate in montajul mobilierului.

Tariful pentru montajul pieselor de mobilier

Este afisat pe pagina fiecarui produs (din pal) prezent pe www.mobilalaguna.ro si se recalculeaza pe paginile de „Cos” si „Finalizare comanda” in functie de cantitatea de produse alese pentru montaj, astfel cu cat comandati mai multe produse cu montaj cu atat costul serviciului scade considerabil. Costul de montaj se aplica exclusiv pentru produsele comandate online si nu reprezinta un cost informativ pentru produsele comandate din magazinele fizice. Echipa de montatori online nu poate fi solicitata pentru comenzile din magazinele fizice, acestea avand la randul lor o echipa de montaj cu care puteti colabora.

Costul montajului se achita catre LAGUNA NORD SHOP SRL / RO40092976, J24/1729/2018

 • in numerar la livrarea produselor
 • online prin transfer bancar in contul RO13BACX0000001755166001

In cazul in care doriti sa achitati online, se pot plati produsele integral cu cardul iar costul de montaj se achita catre livrator in numerar cand sunt livrate produsele. 

Va rugam sa pastrati factura + chitanta + procesul verbal pentru montaj pana la sosirea montatorilor, acestea le primiti la livrarea produselor.

Serviciul este valabil doar pentru judetele si localitatile afisate pe pagina fiecarui produs (din pal) prezent pe www.mobilalaguna.ro

servicii montaj mobila

Care sunt pasii pentru serviciul de montaj

 1. se plaseaza comanda online
 2. un reprezentat Mobila Laguna va contacteaza pentru confirmea comenzii
 3. se livreaza comanda la adresa mentionata (pana in fata casei sau a blocului), veti fi anuntati inainte de livrare de catre sofer si/sau un reprezentat Mobila Laguna
 4. echipa de montaj desemnata va contacteaza pentru stabilirea unei date si a unui interval orar potrivit pentru montaj. Pe email dupa plasarea comenzii veti primi datele montatorului desemnat comenzii dumneavoastra, astfel il puteti contacta dupa ce livrarea produselor a fost finalizata si aveti coletele la adresa de montaj.
 5. in termen de 5 zile de la data livrarii produselor , echipa de montaj v-a presta serviciul solicitat

servicii montaj mobila

Ce include serviciul si alte informatii

 • programare montaj
 • echipa de montatori profesionisti
 • montaj mobilier si suspendare corpuri (optional)
 • pentru suspendarea corpurilor se va percepe o taxa de 19 lei / corp ce se v-a achita direct catre montator in ziua montajului
 • decupaj si montaj blat bucatarie (gaura chiuveta, plita, dimensionare pe lungime)

Este important ca atunci cand este stabilita ziua si ora montajului, o persoana cu varsta de peste 18 ani sa fie acasa pentru primirea echipei de montaj. Echipele Mobila Laguna nu vor manipula, dezasambla sau colecta mobilierul vechi. Va rugam sa va asigurati ca, inainte de montajul produselor Mobila Laguna, mobilierul vechi a fost scos din camera.

Pentru produsele suspendate, unde echipa constata ca peretele nu poate sustine fixarea corpurilor de mobilier, personalul specializat Mobila Laguna nu va monta produsele pe perete.