ATENTIE: te afli in zona de cont pentru MOBILA DIN PAL ce acopera categoriile de produs: dormitor, living, bucatarie, hol, birou, masute si mese de cafea , contul de TAPITERII si parola acestuia NU functioneaza si la contul de mobila din pal. Pentru coltare, canapele, fotolii, scaune, mese, panouri, tabureti – CLICK AICI

Pentru ca magazinul/brandul Laguna este impartit in doua categorii de produse/ fabrici, exista doua zone de cont client distincte si inainte de a te conecta la contul tau sau de a creea un cont nou este necesar sa alegi produsele pe care le-ai comandat sau doresti sa le comanzi.

Datele personale vor fi folosite pentru a procesa comanda, pentru a-ți susține experiența pe acest sit web și pentru alte scopuri descrise în politică de confidențialitate.

Înregistrarea in acest magazin vă permite să accesați starea și istoricul comenzii. Trebuie doar să completați câmpurile și veti avea un cont  în cel mai scurt timp. Vă vom solicita doar informațiile necesare pentru a face procesul de achiziție mai rapid și mai ușor.
Înregistrare