Articole şi Noutăţi

Dormitor ieftin – super ofertă pentru setul Avangard C01

Set dormitor ieftin Avangard

Cauți un dormitor ieftin, dar care să îți satisfacă toate nevoile și rigorile privind calitatea? Îți prezentăm oferta lunii mai 2023 pentru setul Avangard C01, un dormitor ieftin și elegant, disponibil exclusiv online. Acum la preț redus, de la 3518 lei la 2332,22 lei, pentru varianta cu pat de 140 cm și fără ladă de depozitare, acest set reprezintă alegerea potrivită pentru tine.

Ce include setul de dormitor ieftin Avangard C01?

Setul Avangard C01 este compus dintr-un pat matrimonial de dimensiuni variabile (140, 160 sau 180 x 200), două noptiere, o comodă cu sertare și un dulap de 1.38m cu sistem metalic de glisare. Acest set este conceput pentru a-ți oferi tot ce ai nevoie pentru a-ți amenaja dormitorul într-un mod modern și funcțional.

Opțional, poți achiziționa două sau patru sertare de depozitare, o saltea super-ortopedică, un set de două perne și o pilotă. De asemenea, îți oferim posibilitatea de a beneficia de serviciul de montaj contra cost, deși toate produsele noastre vin cu instrucțiuni de montaj și pot fi asamblate cu ușurință.

Dulap in setul de dormitor ieftin Avangard

Caracteristici și detalii tehnice

Setul Avangard C01 se distinge prin dulapul cu uși glisante de dimensiuni generoase. Comoda, noptierele și patul oferă spații de depozitare suplimentare prin intermediul sertarelor. Ușile dulapului sunt glisante, nu necesită spațiu exterior suplimentar pentru deschidere și prezintă baghete orizontale cu finisaj gri mat, ce pot fi aplicate opțional în funcție de dorința ta la montaj.

Toate corpurile au o garanție de 2 ani și fac parte din familia de mobilă pentru dormitor Avangard. Sunt realizate din PAL melaminat cu finisaj Gri Antracit și Alb, creând un contrast rafinat și un ambient plăcut.

Pat in setul de dormitor ieftin Avangard

Corpuri set dormitor ieftin Avangard

Dulap 1.38m – L 138 x A 55 x H 194.8cm
Compartimentat cu 5 polițe și 2 bare de umerașe.

Kit sertare dulap (optional)
Un kit contine 2 sertare, alege de la 1 pana la 3 kituri de sertare.

Pat matrimonial – L 151.4, 171.4, 191.4 x A 211 x H 95cm
Este rezistent cu susținere în mai multe elemente: puncte de sprijin pe două axe, 2 linii de susținere pe lungime/laterale + 1 T central, L-uri metalice pe colturi. Suportul de saltea din pal brut este inclus în preț. Susține până la 300kg.

Set sertare/lada pat (optional) – L 103 x A 69.4 x H 28.7cm
Poți alege 2 sau 4 sertare/lazi pentru depozitare

Set noptiere – L 39 x A 30.4 x H 41.5cm
Cu sertare si spatiu generos.

Comoda – L 83 x A 42.3 x H 71.7cm
Spațiu depozitare deschis și două sertare.

Concluzie

Setul de dormitor ieftin Avangard C01, disponibil acum la un preț redus, reprezintă o investiție inteligentă în confortul și estetica spațiului tău personal. Cu un design modern, funcțional și finisaje de calitate, acest set va adăuga valoare oricărui dormitor. Nu rata ocazia de a profita de această ofertă exclusivă online la magazinul de mobilă Laguna!

Alte articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*