Articole şi Noutăţi

Mărește spațiul de locuit cu o canapea extensibilă

Canapea Atena Vintage 1009

Să cumperi o canapea extensibilă este o modalitate excelentă sa îți mărești spațiul de locuit, mai ales dacă locuiești într-un apartament sau într-o casă mică.

Canapelele extensibile de astăzi sunt mult mai confortabile decât înainte și vei avea o selecție bună de dimensiuni și materiale.

Atunci când alegi o canapea extensibilă, te vei bucura de o piesă de mobilier practică, multifuncțională, care poate elibera spațiu pentru alte utilizări, oferind în același timp un loc confortabil pentru oaspeți să doarmă. 

Alege dimensiunea de care ai nevoie, stilul dorit și materialul care îți pune în valoare decorul casei tale. Canapeaua de dormit poate fi dotată cu arcuri interioare, spumă cu memorie, spumă cu memorie cu gel și saltele pneumatice.

Alege mărimea potrivită pentru o canapea extensibilă

Cu toate acestea, pentru a obține cel mai bun efect și a maximiza spațiul de locuit, este important să ții cont de câteva reguli de poziționare.

În primul rând, este important să alegi dimensiunea potrivită a canapelei extensibile. Măsoară cu atenție dimensiunile camerei tale și asigură-te că canapeaua se va potrivi confortabil fără a ocupa prea mult spațiu. 

De asemenea, asigură-te că canapeaua are suficient spațiu pentru a fi extinsă complet și că nu va bloca accesul la alte piese de mobilier sau la uși și ferestre.

În al doilea rând, poziționează canapeaua într-un loc strategic, care să permită accesul ușor la toate părțile camerei. În general, este recomandat să așezi canapeaua extensibilă într-un colț al camerei, astfel încât să nu ocupe prea mult spațiu și să nu interfereze cu traficul. 

De asemenea, ai grijă să o așezi la o distanță suficientă de alte piese de mobilier pentru a evita un aspect aglomerat.

Canapele extensibile de la Laguna

În al treilea rând, alege un design care să se potrivească cu stilul tău de decor. Canapelele extensibile sunt disponibile într-o varietate de stiluri și culori, astfel încât să poți găsi cu ușurință una care să se potrivească cu estetica camerei tale. În plus, ai grijă să alegi un material rezistent și ușor de întreținut, care să reziste uzurii zilnice.

Toate canapelele Laguna sunt extensibile, cu structura realizată din lemn natural de fag, şezutul din relaxa cu arcuri sinusoidale sau elicoidale. Tapiţeriile canapelelor extensibile sunt atent finisate la detalii, rezistenţă şi durabilitate.

Canapea extensibilă Atena

Canapeaua Atena cu ladă este o alegere cu personalitate, combinând pielea ecologică cu stofa. Este construită pe o structură din lemn de fag combinat cu PAL brut, iar șezutul și extensia sunt de tip relaxa cu arcuri sinusoidale, arcuri elicoidale și poliuretan. 

Sistemul de extensie este de tipul click-clack, ridicându-se de la șezut până când spătarul ajunge în poziție orizontală și se aude un clic, apoi se lasă șezutul și se formează zona de dormit. În plus, sub șezut se află o lada pentru depozitare. 

După extindere, partea din spate rămâne în poziție fixă, împiedicând alunecarea asternuturilor sau a pernelor. Așadar, dacă vrei să te bucuri de confortul și funcționalitatea acestei canapele, alege Canapeaua Atena cu lada pentru locuința ta.

Canapea extensibilă Leto

Canapeaua Leto este un model de canapea cu un design aparte și un rafinament desăvârșit. Oferă un confort sporit dat de pernele mari și mici, cât și utilitate prin posibilitatea de extindere și prin lada de depozitare. 

Pe brațele canapelei Leto sunt poziționate câte două buzunare, care pot fi de un real ajutor pentru obiecte ca telecomanda, telefon, cărți, ochelari sau alte lucruri ce dorești să fie mereu în apropiere. 

Picioarele negre și aspectul rotunjit al feței de ladă și al șezutului dau un aspect elegant și impunător în orice locuință. Este tapițată cu o stofă premium uni pe diverse culori.

Canapea extensibilă Julia

Canapeaua Julia este o piesă clasică și solidă. Ornamentele aplicate pe brațe completează forma elegantă a acestui mobilier incapabil de așezare. 

Aceasta îmbină stilul cu funcționalitatea, datorită faptului că dispune de o lada pentru depozitare. Canapeaua oferă un confort sporit prin cele 3 perne detașabile și se poate transforma rapid și ușor într-un pat spațios de 190 x 150 cm. 

Mobilierul este realizat pe structura din lemn de fag, iar șezutul și extensia sunt pe relaxa (cu arcuri elicoidale și poliuretan). Deci, dacă cauți o canapea confortabilă și funcțională pentru locuința ta, Canapeaua Julia este o alegere excelentă.

Alte articole

One thought on “Mărește spațiul de locuit cu o canapea extensibilă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*