Articole şi Noutăţi

Lada de depozitare, noul trend pentru canapele

Coltar Grace Leto 75

Canapelele extensibile nu mai reprezintă o noutate, însă designerii interiori consultați de Insider au arătat că unul dintre trendurile interesante în 2022 este cel al colțarelor cu ladă de depozitare. Acestea nu doar că „ascund” salteaua precum o canapea extensibilă, ci dispun și de spațiu suplimentar de depozitare.

Pernele și șezutul devin parte din pat, iar acest lucru combinat cu lada de depozitare transformă colțarul într-o alegere perfectă pentru apartamentele mai puțin spațioase.

Dacă vă faceți griji pentru confortul pe care îl oferă o canapea, trebuie să știți că la majoritatea produselor, șezutul și extensia colțarelor Laguna sunt tip relaxa (arcuri elicoidale și poliuretan). Astfel aveți parte de fermitate optimă, dar și de confortul dorit.

Luna septembrie 2022 vine cu o ofertă specială pentru colțarele din gamele Alfa și Cali. La orice colțar comandat din cele două game vei primi 2 tabureți cadou.

Coltar Alfa turcoaz

Colțar extensibil Cali cu ladă de depozitare

Colțarul Cali are colțul cu adâncime generoasă și perne cu două fețe, totul pentru confortul tău. Tapițeria îmbină două nuanțe de stofă și creează un stil desăvârșit.

Colțarul este extensibil și se transformă rapid într-un pat de două persoane de 210 x 137 cm. Lada încorporată este ideală pentru depozitarea lenjeriei, a pernelor sau a păturii, pentru a păstra la îndemână toate articolele frecvent utilizate.

Colțar extensibil cu ladă Alfa

Modern, încăpător și comod, colțarul extensibil cu ladă Alfa poate fi înconjurat de multe stiluri de mobilă.

Are dimensiuni generoase, fiind potrivit pentru încăperi medii sau mari: 250 cm lungime, 140 cm lățime, 85 cm înălțime totală. Datorită posibilității de extindere, obțineti un spațiu pentru odihnă și relaxare, cu suprafața utilă 210 x 135 cm. Astfel, nu vă mai rămâne decât să vă relaxați și să vă bucurați de un somn odihnitor.

Cât de des trebuie să schimbi canapeaua

Experții în amenajare atrag totodată atenția asupra faptului că uneori păstrăm lucrurile prea mult timp. Canapelele au fost incluse pe lista lucrurilor pe care ar trebui să luăm în considerare să le schimbăm mai des.

Cearșafurile și prosoapele, de exemplu, ar trebui schimbate la fiecare doi ani, chiar dacă au fost spălate bine și des.

Produse textile precum pilote, perne, saltele și perdele au ajuns și ele pe listă. Pernele pe care le folosim zilnic ar trebui schimbate o dată pe an sau la doi ani, pe când cele decorative ar trebui aruncate după cinci ani. O canapea ar trebui înlocuită după o perioadă de 7-15 ani de utilizare.

Revenind la canapele, acestea ar trebui schimbate dupa o perioadă de 7-15 ani, în funcție și de gradul de uzură. În cazul canapelelor de la Laguna, doi ani din această perioadă sunt acoperiți de garanție.

Alte articole

One thought on “Lada de depozitare, noul trend pentru canapele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*