Articole şi Noutăţi

Principalele motive pentru a alege scaune tapițate în casa ta

Set Masa Rosa + 4 scaune Karma Rino 16

Fascinația pentru scaune tapițate a crescut în ultimul deceniu. Scaunele tapițate sunt văzute acum ca opțiunea perfectă pentru o masă de dining. 

Scaunele tapițate îndeplinesc două funcții cruciale în casele noastre. Rolul mai mic oferă detaliul final în sufrageria voastră, deci servește doar ca un plus decorativ. În cea mai mare parte, funcția lor principală este să se asigure că spatele nu te doare sau picioarele nu amorțesc în timp ce te bucuri de o cină prelungită alături de cei dragi.

Dacă designul este corect, scaunele din lemn și metal pot fi la fel de confortabile ca și omologii lor din plastic. Cu un scaun tapițat sau ergonomic, mesenii pot rămâne relaxați pe tot parcursul cinei fără a-și muta scaunele.

Scaunele tapițate cu căptușeală groasă sunt încă primul lucru la care se gândesc oamenii atunci când își imaginează un loc confortabil unde să stea. Chiar dacă scaunele tapițate fără căptușeală pot fi la fel de confortabile.

De ce să alegi scaune tapițate

Principalele avantaje ale unui scaun de sufragerie tapițat sunt aspectul său elegant și faptul că este de obicei amortizat. Căptușeala confortabilă este prezentă pe șezutul unui scaun tapițat, spre deosebire de scaunele din plastic, lemn sau metal.

Potrivit multor experți de mobilier, o idee bună este să cumperi un set de scaune de sufragerie tapițate, care să se potrivească cu o masă din lemn fin.

Foarte important de reținut este faptul că toate scaunele noastre tapițate au structura și picioare din lemn de fag vopsit și vin direct asamblate.

Orice activitate care necesită mult timp petrecut stând jos necesită un scaun bun. De aceea e bine să acorzi prioritate confortului scaunelor tale la masa din sufragerie, dacă acolo  este un loc de adunare pentru familie și prieteni.

Ai nevoie de un scaun confortabil în care să stai câteva ore dacă îți place să stai la masa din sufragerie după cină pentru a bea cafea, a face puzzle-uri sau a juca cărți cu prietenii și familia.

Set Masa Rosa Extensibila + 4 Scaune Atena Havana 39

Ce scaune tapițate se potrivesc în living

Scaunele de sufragerie tapițate sunt disponibile în diferite tipuri de țesături, texturi, modele și culori. Fiecare gust și nivel de uzură pe care îl poate primi un set de sufragerie pot fi adaptate cu diverse țesături. Exemple comune sunt catifea, mătase, stofă sau piele ecologică.

Paleta include o varietate de nuanțe neutre și de accent, ceea ce face ușoară combinarea cu aproape orice decor. 

Scaunul Paris de la Laguna este o piesă de mobilier robustă, cu design modern, construită din lemn masiv de fag. Scaunul tapițat Paris este disponibil în mai multe variante cromatice. Șezutul și spătarul sunt realizate din poliuretan de înaltă calitate, tapițat cu piele ecologică sau stofă de calitate superioară. Spătarul supradimensionat și ușor curbat susține o poziție corectă a coloanei vertebrale, oferind în același timp confortul necesar.

Scaunele tapițate sunt rezistente

Te poți aștepta ca tapițeria să reziste mult timp, deoarece țesăturile folosite sunt durabile și ușor de curățat. O altă opțiune este să folosești un șampon pentru tapițerie pentru a curăța scaunul.

Scaunele de sufragerie cu tapițerie de calitate pot rezista zeci de ani dacă sunt îngrijite corespunzător. Este dificil să deterioezi tapițeria de calitate. Este posibil să nu fii niciodată nevoit să îți tapițezi sau să îți repari scaunele dacă sunt de înaltă calitate.

Valoarea estetică pe care o aduc unui spațiu este încă un avantaj oferit de scaunele tapițate. Scaunele tapițate îți permit să utilizezi culorile și modelele din living pentru a face o impresie puternică.

Adaugă o notă romantică meselor savurate alături de cei dragi, chiar dacă ea provine din designul elegant al scaunului Nero. Disponibil în mai multe variante cromatice, scaunul Nero se va potrivi de minune sufrageriei tale, indiferent de culoarea aleasă.

Set Masa Smart + 4 Scaune Nero Orion 17

Chiar dacă scaunele de sufragerie tapițate nu sunt pentru toată lumea, familiile care își petrec majoritatea serilor adunate în jurul mesei le vor găsi indispensabile.

Alte articole

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*