Incepe anul 2018 cu un living nou!

Iți place?
Transport Gratuit** pentru toate produsele indiferent de valoarea comenzii!

 

Incepe anul 2018 cu un living nou, Laguna te premiaza si ofera un living model Amadeus in valoare de 2.225,59 lei. Produsul Living Amadeus Configuratia C este realizat din cele mai calitative materiale, atent alese si testate de echipa Mobila Laguna. Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune. Participa pana pe 31 ianuarie 2018!

Castigatoarul concursului este: Dumitrița Maria

Pentru revendicarea premiului, castigatorul este obligat sa contacteze Mobila Laguna prin mesaj privat pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/MobilaLaguna/ din contul de facebook cu care a castigat acest concurs.

Multumim tuturor participantilor

Ce castigi?

1 x un living model AmadeusDetalii pe pagina produsului / click aici

Ce trebuie sa faci?

  1. Intra in contul tau pe Facebook si da like paginii de facebook Mobila Laguna: https://www.facebook.com/MobilaLaguna/
  2. Da Like & Share postarii de concurs din pagina de Facebook
  3. Asta este tot! Acum asteapta marea extragere.

Durata si castigator

Durata concursului este de 2 luni, perioada: 04 decembrie 2017 – 31 ianuarie 2018
Castigatorul se desemneaza prin extragere aleatorie pe data de 31 ianuarie 2018, rezultatul se afiseaza in ziua de 31 ianuarie 2018. Extragerea este inregistrata video si se realizeaza prin intermediul woobox.com

 

Regulamentul oficial

I. Organizatorul concursului este SC LAGUNA EUROMOB SRL, societate cu răspundere limitată, organizată şi funcţionând în conformitate cu legislaţia din România, prin punctul său de lucru din Berbesti 437161, Nr. 4, DN18, jud. Maramureș, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J24/59/2013, şi având codul unic de înregistrare RO31986357 (denumită în continuare „Mobila Laguna”).

II. Perioada în care se va desfăşura concursul este 04 decembrie 2017 – 31 ianuarie 2018. Extragerea și anunțarea câștigătorului se va face pe data de 31 ianuarie 2018. Anunţarea câştigătorului va fi facută pe pagina oficială de Facebook Mobila Laguna si pe pagina concursului din site.

III. Pot participa la acest concurs persoane fizice care au împlinit vârsta de 18 ani şi se înscriu pe pagina de Facebook Mobila Laguna (https://www.facebook.com/MobilaLaguna/), respectând paşii indicaţi în Termenii și Condițiile concursului. Angajații organizatorului, precum și toate celelalte persoane implicate în acest proiect nu vor putea participa la acest concurs, în sensul că nu li se vor putea acorda niciun fel premii. Participanții la acest concurs trebuie să :

  • Dea “Like” paginii Mobila Laguna;
  • Să dea “Like” și “Share” la postarea concursului pe pagina personală –postarea trebuie să fie publică.

IV. Pentru a fi validă participarea la concurs, participanții sunt condiționati sa dea “Like” la pagina de Facebook Mobila Laguna și “Like&Share” la postarea de concurs simulta După centralizarea şi validarea postărilor participanţilor, se va extrage câştigătorul cu ajutorul mecanismului woobox.com. Castigatorul o sa fie anuntat prin intermediul paginii de Facebook Mobila Laguna.

V. Pentru revendicarea premiului, câștigătorul este obligat să contacteze Mobila Laguna, identificandu-se ca fiind dreptul deținator al acestui Mijloacele de contactare acceptate de Mobila Laguna sunt urmatoarele:

VI. Câștigătorul va primi un living model Amadeus in valoare de 2.225,59 lei precum cel prezentat în imaginea de concurs si modelul expus. Transportul pentru acest produs este gratuit în toata Romania prin FAN Courier. Nu se acordă contravaloarea premiului în bani.

VII. Regulamentul concursului “Incepe anul 2018 cu un living nou!” este adus la cunoştinta participanţilor printr-o notiță, pe pagina oficiala de Facebook Mobila Laguna.

VIII. Dacă organizatorul identifică o situaţie care împiedică sau întârzie total sau parţial executarea regulamentului şi derularea concursului “Incepe anul 2018 cu un living nou!”, acesta este obligat să comunice participanţilor existenţa acesteia în termen de 15 zile lucrătoare.

IX. Prezentul regulament este în conformitate cu prevederile O.G. nr 99 / 2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă, H.G. nr 333 /2003 – Norme metodologice de aplicare a O.G. 99 /2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă şi Legea677/2001 / privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, actualizată.

X. Mobila Laguna în vederea desfăşurării concursului, prelucrează datele personale ale participanţilor, în conformitate cu Legea 677/200 Prin comunicarea datelor cu caracter personal în modalităţile indicate în mod expres prin Regulament, câştigătorul premiului îşi exprimă acordul expres şi neechivoc, ca datele lor cu caracter personal, înscrise în actul de identitate, să intre în mod gratuit în baza de date a Organizatorului şi să fie prelucrate de Mobila Laguna în scopul validării, desemnării câştigătorului şi acordării premiului către câştigator prin intermediul unui reprezentant. Participantul este obligat să predea organizatorului, în momentul câştigării premiului, o copie după actul de identitate valid, în scopul prelucrării datelor personale conţinute. Refuzul de a comunica o copie după actul de identitate, îl îndreptăţeşte pe organizator să nu acorde participantului premiul care i se cuvine în conformitate cu aplicarea regulamentului. Refuzul de a comunica o copie după actul de identitate reprezinta refuzul acceptarii de catre participant al premiului, organizatorul fiind în imposibilitate de a-şi îndeplini obligaţiile.

XI. Eventualele litigii apărute se vor rezolva pe cale amiabilă. Mobila Laguna îşi rezervă dreptul de a modifica datele şi durata concursului “Incepe anul 2018 cu un living nou!” şi va face public acest lucru. Mobila Laguna va lua toate măsurile necesare pentru desfăşurarea concursului în condiţii normale, conform celor prezentate, însă nu îşi asumă raspunderea pentru eventualele nemulţumiri, contestaţii ale participanţiilor, care nu vizează încălcări ale acestor termeni și condiții.

Data regulament: 04 decembrie 2017