Un cadou de primavara! O canapea Laguna de sezon!

Iți place?
6 rate fara dobanda! Transport Gratuit** indiferent de valoarea comenzii!

concurs castiga o canapea

 

Un cadou de primavara! O canapea Laguna de sezon! Laguna te premiaza si ofera canapeaua Cuba in valoare de 1.461,44 lei. Produsul Canapea Cuba este realizata din cele mai calitative materiale, atent alese si testate de echipa Mobila Laguna. Atmosfera casei tale se va încălzi prin cromatica plăcută a acestei canapele. Culorile sunt potrivite oricărui anotimp și vor adăuga un plus de confort spațiului tău. Realizată pe structură din lemn de fag. Șezut relaxa (arcuri elicoidale și poliuretan) și extensia poliuretan. Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune. Participa pana pe 31 martie 2018!

ACTUALIZARE

La cererile dumneavoastra referitoare la extragerea castigatorului, am intrunit o sedinta si am decis sa descalificam persoana desemnata castigatoare. Aceasta nu a respectat complet regulamentul, care specifica: “Să dea “Like” și “Share” la postarea concursului pe pagina personală –postarea trebuie să fie publică.”
Postarea si profilul castigatorului erau private si nu publice, prin urmare a fost descalificata. Ne cerem scuze tuturor participantilor si de acum inainte inregistram inclusiv verificarea manuala pe pagina castigatorului.

Am realizat o noua extragere in care am inclus si verificarea manuala a profilului. Fericitul castigator este: Kuli István din Bihor – https://www.facebook.com/dsg.kulee

Asteptam datele dumneavoastra in mesaj privat si speram sa ne trimiteti poze cum am primit si de la ceilalti castigatori, dupa ce ajunge produsul la dumneavoastra, astfel incat sa eliminam orice tip de suspiciune cu privire la concursurile organizate de Mobila Laguna.

Multumim tuturor, va dorim weekend placut si o primavara frumoasa!

Castigatoarul concursului este: Maria Campean

Pentru revendicarea premiului, castigatorul este obligat sa contacteze Mobila Laguna prin mesaj privat pe pagina de facebook: https://www.facebook.com/MobilaLaguna/ din contul de facebook cu care a castigat acest concurs.

Multumim tuturor participantilor

Ce castigi?

1 x canapea CubaDetalii pe pagina produsului / click aici

Ce trebuie sa faci?

  1. Intra in contul tau pe Facebook si da like paginii de facebook Mobila Laguna: https://www.facebook.com/MobilaLaguna/
  2. Da Like & Share postarii de concurs din pagina de Facebook
  3. Asta este tot! Acum asteapta marea extragere.

Durata si castigator

Durata concursului este de 2 luni, perioada: 01 februarie 2018 – 31 martie 2018
Castigatorul se desemneaza prin extragere aleatorie pe data de 31 martie 2018, rezultatul se afiseaza in ziua de 31 martie 2018. Extragerea este inregistrata video si se realizeaza prin intermediul woobox.com

 

Regulamentul oficial

I. Organizatorul concursului este SC LAGUNA SERV SRL, societate cu răspundere limitată, organizată şi funcţionând în conformitate cu legislaţia din România, prin punctul său de lucru din Sighetu-Marmatiei, str Sugau nr 66, jud. Maramures, România, înregistrată la Oficiul Registrului Comerţului sub nr. J24/2934/1994, şi având codul unic de înregistrare RO6860144 (denumită în continuare „Mobila Laguna”), reprezentată legal de d-na Oros Anca.

II. Perioada în care se va desfăşura concursul este 01 februarie 2018 – 31 martie 2018. Extragerea și anunțarea câștigătorului se va face in perioada 31 martie 2018. Anunţarea câştigătorului va fi facută pe pagina oficială de Facebook Mobila Laguna.

III. Pot participa la acest concurs persoane fizice care au împlinit vârsta de 18 ani şi se înscriu pe pagina de Facebook Mobila Laguna (https://www.facebook.com/MobilaLaguna/), respectând paşii indicaţi în Termenii și Condițiile concursului. Angajații organizatorului, precum și toate celelalte persoane implicate în acest proiect nu vor putea participa la acest concurs, în sensul că nu li se vor putea acorda niciun fel premii. Participanții la acest concurs trebuie să :

  • Dea “Like” paginii Mobila Laguna;
  • Să dea “Like” și “Share” la postarea concursului pe pagina personală –postarea trebuie să fie publică.

IV. Pentru a fi validă participarea la concurs, participanții sunt condiționati sa dea “Like” la pagina de Facebook Mobila Laguna și “Like&Share” la postarea de concurs simulta După centralizarea şi validarea postărilor participanţilor, se va extrage câştigătorul cu ajutorul mecanismului Random.org. Castigatorul o sa fie anuntat prin intermediul paginii de Facebook Mobila Laguna.

V. Pentru revendicarea premiului, câștigătorul este obligat să contacteze Mobila Laguna, identificandu-se ca fiind dreptul deținator al acestui Mijloacele de contactare acceptate de Mobila Laguna sunt urmatoarele:

VI. Câștigătorul va primi o canapea model Cuba in valoare de 1.461,44 lei precum cea prezentată în imaginea de concurs si modelul expus. Transportul pentru acest produs este gratuit în toata Romania prin FAN Courier. Nu se acordă contravaloarea premiului în bani.

VII. Regulamentul concursului “Un cadou de primavara! O canapea Laguna de sezon!” este adus la cunoştinta participanţilor printr-o notiță, pe pagina oficiala de Facebook Mobila Laguna.

VIII. Dacă organizatorul identifică o situaţie care împiedică sau întârzie total sau parţial executarea regulamentului şi derularea concursului “Un cadou de primavara! O canapea Laguna de sezon!”, acesta este obligat să comunice participanţilor existenţa acesteia în termen de 15 zile lucrătoare.

IX. Prezentul regulament este în conformitate cu prevederile O.G. nr 99 / 2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor pe piaţă, H.G. nr 333 /2003 – Norme metodologice de aplicare a O.G. 99 /2000 privind comercializarea produselor şi serviciilor de piaţă şi Legea677/2001 / privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, actualizată.

X. Mobila Laguna în vederea desfăşurării concursului, prelucrează datele personale ale participanţilor, în conformitate cu Legea 677/200 Prin comunicarea datelor cu caracter personal în modalităţile indicate în mod expres prin Regulament, câştigătorul premiului îşi exprimă acordul expres şi neechivoc, ca datele lor cu caracter personal, înscrise în actul de identitate, să intre în mod gratuit în baza de date a Organizatorului şi să fie prelucrate de Mobila Laguna în scopul validării, desemnării câştigătorului şi acordării premiului către câştigator prin intermediul unui reprezentant. Participantul este obligat să predea organizatorului, în momentul câştigării premiului, o copie după actul de identitate valid, în scopul prelucrării datelor personale conţinute. Refuzul de a comunica o copie după actul de identitate, îl îndreptăţeşte pe organizator să nu acorde participantului premiul care i se cuvine în conformitate cu aplicarea regulamentului. Refuzul de a comunica o copie după actul de identitate reprezinta refuzul acceptarii de catre participant al premiului, organizatorul fiind în imposibilitate de a-şi îndeplini obligaţiile.

XI. Eventualele litigii apărute se vor rezolva pe cale amiabilă. Mobila Laguna îşi rezervă dreptul de a modifica datele şi durata concursului “Un cadou de primavara! O canapea Laguna de sezon!” şi va face public acest lucru. Mobila Laguna va lua toate măsurile necesare pentru desfăşurarea concursului în condiţii normale, conform celor prezentate, însă nu îşi asumă raspunderea pentru eventualele nemulţumiri, contestaţii ale participanţiilor, care nu vizează încălcări ale acestor termeni și condiții.

Data regulament: 01 februarie 2018