Articole şi Noutăţi

Noul dormitor Galileo

Dressing Galileo: exact cum ți-l imaginezi

Dormitorul Galileo vine la pachet cu un superb dressing ale cărui uși glisante silenţioase pot fi personalizate după pofta inimii prin alegerea cromaticii și texturii panourilor cu care sunt placate. Îţi oferim oportunitatea de a alege dintr-o paletă vastă de variante.

Patul și corpurile Galileo

Redescoperă plăcerea de a dormi: lasă-te purtat de cele mai dulci vise în patul Galileo. Disponibil în două variante cromatice standard pentru tapiţeria sa din pielea ecologică Hunter Biscuit și Hunter Expresso, patul Galileo este acompaniat de cele două noptiere practice, o comodă și oglinda. Pentru pat se pot alege și alte culori din gama disponibilă, adăugându-se 10% la preţul de bază. De asemenea patul se poate comanda in forma rabatabilă sau fixă. Pentru a oferi unitate cromatică dormitorului tău, două din cele patru sertare ale comodei vor fi asortate ușilor dressingului.

32 de modele de usi pentru un singur dressing

Alungă monotonia din dormitorul tău, personalizează-ţi dressingul. Poţi combina panouri oglindă, realizând astfel o oglindă în mărime naturală, alege panouri simple lucioase, mate sau adaugă o pată de culoare sub forma unui print drăguţ. Iar pentru a adăuga un plus estetic dormitorului tău, sertarele centrale de pe comodă se vor asorta ușilor alese pentru dressing.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*