Mobila Living / Sufragerie JOIN configuratia 2

Alege din meniul de mai jos nuanta pentru fiecare corp in parte. Realizeaza propriul design combinand fronturi de mobilier.

Sub configurator gasiti mai multe detalii despre dimensiuni, materiale sau alte informatii care trebuiesc aduse la cunostinta.

Dimensiuni configuratie totala:

Lungime:  3200 mm
Inaltime: 2150 mm
Adancime: 526mm

Dimensiunile configuratiilor sunt masurate din punctele extreme ale acestora. Aceste dimensiuni cuprind corpurile, distantele intre corpuri cat si distana fata de sol ! Dimensiunile sunt informative si pot varia.

DORITI PACHET LEDURI ? none ...
Polite 80 orizontal x 2 buc. Cod Polita 80 x 2 buc | Pozitie Sus Orizontal none ...
Corpuri mijloc decorative 40 x 4 buc. Cod CD 40 x 4 buc | Pozitie Orizontal none ...
Corp vertical 160 Cod C 160 | Pozitie Vertical none ...
Corp sus orizontal 160 Cod C 160 | Pozitie orizontal (1) none ...
Corp jos orizontal 160 Cod C 160 | Pozitie orizontal (2) none ...
Comoda 160 dreapta Cod Comoda 160 | Pozitie Normal (2) none ...
Comoda 160 stanga Cod Comoda 160 | Pozitie Normal (1) none ...
Total:

Seturi de living Join

Doriti alta configuratie? Alegeti seturi din familia Join

Dimensiuni corpuri:

  1. Polite 80 orizontal x 2 buc. : L 800 / H 28 / A 288 mm
  2. Corpuri mijloc decorative 40 x 4 buc. : L 400 / H 400 / A 306 mm
  3. Corp sus orizontal 160 : L 1600 / H 400 / A 306 mm
  4. Corp vertical 160 : L 1600 / H 400 / A 306 mm
  5. Corp jos orizontal 160  : L 1600 / H 400 / A 306 mm
  6. Comoda 160 stanga : L 1600 / H 310 / A 526 mm
  7. Comoda 160 dreapta : L 1600 / H 310 / A 526 mm

L = Lungime (mm)
H = Inaltime (mm)
A = Adancime (mm)

Culoarea carcasei corpurilor si a politelor este Sonoma.
Corpurile decorative 28 sunt negru lucioase (doar pentru configuartiile care le includ).

Accesorii incluse:

  • Sisteme de prindere/suspendare incluse doar pentru corpurile superioare, comodele de la sol nu au sisteme de prindere. Configuratiile care cuprind comode suspendate sunt cu rol sugestiv, suspendarea lor va intra in sarcina clientului.
  • Balamalele si feroneria

Accesorii suplimentare/contracost:

  • Pachet LEDuri – pozitia ledurilor este sub corpurile suspendate, pe lungime orizontala. Culoare lumina: alb rece. Pe configuratia prezentata cablurile de alimentare a ledurilor sunt mascate, noi nu ne asumam acest serviciu, mascarea cablurilor de legatura intra in sarcina clientului. Pozele sunt cu caracter informativ.

Pachetul LED-uri cat si pachetul de placi decorative nu va beneficia de discountul de 30%, ele au un cost suplimentar fix.

Seturi de Living

Puteti alege si alte seturi de living.

Produsul se livreaza demontat sub forma de colet si este insotit de accesorii si instructiuni de asamblare. Oferim montaj contra cost doar la cumpararea livingului din Magazinele Laguna, nu este valabil si pentru magazinele partenere.

Suspendarea corpurilor/politelor pe perete se poate asigura de catre echipa de montaj, contra cost, se percepe 10% din valoarea totala a livingului pentru acest serviciu. Nu ne asumam raspunderea in cazul accidentelor datorate unor pereti de slaba calitate (prindere in rigips, tencuiala de proasta calitate etc.) sau in cazul strapungerilor de conducte/cabluri din instalatiile sanitare sau electrice. Nu realizam finisaje si reparatii dupa montaj in cazul in care acestea sunt necesare.

ATENTIE: Livingul Join nu contine elemente pentru suspendarea corpurilor pe perete. Achizitia lor revine in sarcina cumparatorului in functie de tipul peretelui pe care urmeaza a se monta mobilierul (caramida, BCA, rigips etc.).
Pe peretii de rigips nu se pot monta polite suspendate cu suporti de polita ascunsi ce vin in dotarea standard a livingului Join.

ATENTIE! Acest living nu intra in categoria produselor cu deschidere la livrare, deoarece este un produs realizat la comanda clientului ca si configuratie. La returnare se retine 30% din valoarea intreaga a produsului, datorita acestui fapt.

Toate piesele de mobilier au o garanție de 24 de luni.

Nu sunt incluse electricele, electrocasnicele sau elemntele de decor/ accesoriile din imagine.  Imaginile sunt cu titlu de prezentare, in functie de reflexii si de tipul ecranului dumeavoastra, pot diferi culorile / nuantele.

Mobilier pentru living Join

Mobilier pentru living modern si configurabil, ideal pentru orice tip de spatiu. Acesta este destinat celor ce-si doresc un mobilier de calitate si in acelasi timp functional care sa se integreze perfect in locuinta. Corpurile sunt realizate materiale calitative, atent alese si testate de echipa Mobila Laguna. Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune.

Puteti alege ce combinatie de culori doriti pentru fronturile corpurilor si sa rezulte astfel un living pe placul dumneavoastra. Livram gratuit livingul in toata Romania.