Canapea Bravo – Configurator

Alege din meniul de mai jos nuanta pentru fiecare componenta in parte. Realizeaza propriul design combinand materiale si culori.

Sub configurator gasiti mai multe detalii despre dimensiuni, materiale sau alte informatii care trebuiesc aduse la cunostinta.

Canapea Bravo Extensibila

Canapea Bravo – Simplitate si functionalitate la superlativ, alegand canapeaua Bravo beneficiezi nu doar de o piesa de mobilier perfecta pentru sufragerii mici dar si de un pat ad-hoc pentru musafirii tai.

Structura lemn de fag, sezut si extensie relaxa (arcuri elicoidale si poliuretan). Faceti economie de spatiu folosind lada pentru lenjerie.

Sezut, suport spatar si tabureti none ...
Fata de lada, spatar si brate none ...
Total:

Dimensiuni canapea:

  • H înălțime 75
  • L lungime 260
  • l lățime 103
  • Ae adâncimea extinsă 148
  • Lb lungimea între brațe 190

Dimensiunile sunt exprimate în centimetri și pot oscila între ± 50 mm.

Texturi Materiale

Click pe material pentru marirea imaginii.

Fata de lada, spatar si brate

Sezut, suport spatar si tabureti

Canapea Bravo

Esti in cautarea unor produse de calitate pentru locuinta sau spatiul tau? Mobila Laguna iti pune la dispozitie produsul Canapea Bravo spre vanzare online. Pe aceasta pagina puteti gasi pretul si toate detaliile care va intereseaza. In cazul in care aveti intrebari suplimentare ne puteti contacta si va ajutam cu mare placere.

Detalii produs

  • Produsul Canapea Bravo este realizat din materiale de calitate, atent alese si testate de echipa Mobila Laguna. Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune.
  • Am echilibrat raportul dintre calitate si pret astfel incat sa va puteti bucura de produsul Canapea Bravo la un cost avantajos.

Infiintata in 1994, Laguna Serv este astazi unul dintre producătorii cunoscuti din Romania. Am ajuns aici ghidati de echilibrul perfect dintre calitatea si preturile avantajoase ale pieselor de mobilier tapitate pentru care atelierul nostru garanteaza rezistenta si functionalitatea.

Nu te-ai convins inca? Viziteaza una din locatiile Mobila Laguna din Romania pentru a vedea produsele noastre, vezi lista de locatii.

Ne puteti vizita si pe pagina de facebook pentru a putea vedea oferte si noutati.

Mai multe detalii legate de cum comandati, cum platiti si cum este livrat produsul Canapea Bravo puteti gasi prin intermediul meniurilor din aceasta pagina, sau ne puteti contacta telefonic sau online – mergi la pagina de contact

ATENTIE: Imaginile sunt cu titlu de prezentare, in functie de modul in care au fost pozate sau proiectate 3D si de tipul ecranului dumeavoastra, pot diferi culorile / nuantele sau anumite detalii.