Canapea Luna – Configurator

Alege din meniul de mai jos nuanta pentru fiecare componenta in parte. Realizeaza propriul design combinand materiale si culori.

Sub configurator gasiti mai multe detalii despre dimensiuni, materiale sau alte informatii care trebuiesc aduse la cunostinta.

Canapea Luna Extensibila

Oferind trei locuri primitoare pentru oaspeții aflați în vizită, canapeaua Luna este un mobilier potrivit sufrageriilor mici și cochete. Mai mult, aspectul său minimalist, o face potrivită oricărei case moderne.

Mobilier realizat pe structură din lemn de fag. Șezutul este din relaxa (arcuri sinusoidale, arcuri elicoidale și poliuretan). Extensia canapelei este pe arcuri elicoidale și poliuretan.

Faceți economie de spațiu folosind lada pentru lenjerie a canapelei.

Deco perne (stofa cu model) none ...
Sezut si spatar (stofa) none ...
Fata de lada, brate si perne (piele ecologica) none ...
Total:

Dimensiuni canapea:

  • H înălțime 87
  • L lungime 236
  • l lățime 106
  • Ae adâncimea extinsă 148
  • Lb lungimea între brațe 190

Dimensiunile sunt exprimate în centimetri și pot oscila între ± 50 mm.

Texturi Materiale

Click pe material pentru marirea imaginii.

Fata de lada, brate si perne (piele ecologica)

Sezut si spatar (stofa)

Deco perne (stofa cu model)

Canapea Luna

Esti in cautarea unor produse de calitate pentru locuinta sau spatiul tau? Mobila Laguna iti pune la dispozitie produsul Canapea Luna spre vanzare online. Pe aceasta pagina puteti gasi pretul si toate detaliile care va intereseaza. In cazul in care aveti intrebari suplimentare ne puteti contacta si va ajutam cu mare placere.

Detalii produs

  • Produsul Canapea Luna este realizat din materiale de calitate, atent alese si testate de echipa Mobila Laguna. Punem accent pe detalii si suntem foarte exigenti pentru rezultate care sa tinda spre perfectiune.
  • Am echilibrat raportul dintre calitate si pret astfel incat sa va puteti bucura de produsul Canapea Luna la un cost avantajos.

Infiintata in 1994, Laguna Serv este astazi unul dintre producătorii cunoscuti din Romania. Am ajuns aici ghidati de echilibrul perfect dintre calitatea si preturile avantajoase ale pieselor de mobilier tapitate pentru care atelierul nostru garanteaza rezistenta si functionalitatea.

Nu te-ai convins inca? Viziteaza una din locatiile Mobila Laguna din Romania pentru a vedea produsele noastre, vezi lista de locatii.

Ne puteti vizita si pe pagina de facebook pentru a putea vedea oferte si noutati.

Mai multe detalii legate de cum comandati, cum platiti si cum este livrat produsul Canapea Luna puteti gasi prin intermediul meniurilor din aceasta pagina, sau ne puteti contacta telefonic sau online – mergi la pagina de contact

ATENTIE: Imaginile sunt cu titlu de prezentare, in functie de modul in care au fost pozate sau proiectate 3D si de tipul ecranului dumeavoastra, pot diferi culorile / nuantele sau anumite detalii.